Om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen hebben wij een aantal arrangementen voor u op een rijtje gezet om te laten zien wat er allemaal mogelijk is bij Brasserie de Kromme Does!
Dit zijn enkel voorbeelden hoe u uw ochtend, middag of avond zou kunnen indelen, er zijn altijd mogelijkheden om arrangementen aan te passen, producten weg te laten of aan toe te voegen.
Heeft u misschien op- of aanmerkingen dan horen wij die altijd graag!
Drank arrangement
Optie 1
Voor een viering van 4,5 uur zit er bier, frisdrank, wijn, binnenlands gedestilleerde dranken, koffie en thee in het pakket, ook gemixte borrelsnacks en pinda’s op tafel.
Optie 2
Voor een viering van 4,5 uur zit er bier, frisdrank, wijn, binnen- en buitenlands gedestilleerde dranken, koffie en thee in dit pakket, ook gemixte borrelsnacks en luxe hapjes zoals paling, brie, gerookte zalm en carpaccio op toast en pinda’s op tafel.
Buffetten
Boerenbuffet
- Beenham met honing-mosterdsaus
- Gemarineerde kippendijfilet-spiesjes
- Gehaktballetjes in satésaus
- Roseval krieltjes of friet
- Rijkgevulde rundvleessalade en aardappelsalade
- Versgebakken stokbrood met kruidenboter
American buffet
- Gegrilde spareribs met knoflooksaus
- Spicy Chickenwings
- Broodje hamburger met BBQ-saus, mayonaise en ketchup
- Nacho’s met guacamole, kidneybeans, jalapeños, rode ui en kaas uit de oven
- Onionrings
- Aardappel wedges
- Coleslaw
- Versgebakken stokbrood met kruidenboter
Saté buffet
- Varkenshaas saté spies met satésaus
- Kroepoek, atjar, gebakken uitjes
- Rauwkost salade
- Vlaamse friet met mayonaise
- Versgebakken stokbrood met kruidenboter, aioli en kaasdip
- Rijkgevulde huzarensalade en zalmsalade
Buffet voorgerechten
Optie 1
- Versgebakken stokbrood met kruidenboter, aioli en kaasdip
- Rundercarpaccio met truffel-mayonaise, rucola en zonnebloempitten
- Gepocheerde Noorse zalm, gekruid met dille en zeezout
- Keuze uit: lente-uiensoep of tomatensoep met mascarpone en pesto
Optie 2
- Versgebakken stokbrood met kruidenboter, aioli en kaasdip
- Ghalia-meloen met parmaham
- Mini Hollandse garnalencocktail met whiskeysaus
- Salade Nicoise met tonijn, gekookt eitje, haricots verts en krieltjes
- Rundercarpaccio met truffel-mayonaise, rucola en zonnebloempitten
Optie 3
- Versgebakken stokbrood met kruidenboter, aioli en kaasdip
- Quiche Lorraine met ham en prei
- Picanha van de BBQ met pesto spaghetti
- Visplateau met gerookte paling, pepermakreel en gerookte zalm
- Rundercarpaccio met truffel-mayonaise, rucola en zonnebloempitten
Buffet hoofdgerechten
Optie 1
- Kipfilet in champignon-roomsaus
- Groene salade gevuld met mozzarella, tomaat en zonnebloempitten
- Tongfilet met botersaus
- Varkenshaas saté met satésaus, kroepoek, atjar en gebakken uitjes
Optie 2
- Gegrilde spareribs met romige knoflooksaus
- Gebakken Noorse zalm met citroen-dillesaus
- Langzaam gegaarde rundersucade met ouderwetse jus
- Pulled-pork met honing-whiskeysaus
- Koude pastasalade met gerookte kip, groene pesto Parmezaanse kaas
- Aardappel wedges en Vlaamse friet met mayonaise
Opties 3
- Gebakken kalfshaas met bospaddenstoelen
- Spies van op de BBQ gegrilde gamba’s
- Op de BBQ gegrilde runderribeye met kruidenboter
- Artisjok gevuld met feta, spinazie en walnoten
- Rijkgevulde vissalade en caesarsalade
- Aardappelgratin en geroosterde Roseval aardappeltjes
Buffet nagerechten
Optie 1
Een coupe met vanille-roomijs, chocoladesaus en een slagroomsoesje uitgeserveerd uit de keuken.
Optie 2
- Luchtige chocolademousse
- Cassata gevuld met chocolade en roomijs
- Vers fruitsalade
- Cheesecake
Optie 3
- Chocoladesoesjes gevuld met praliné
- Crème brulee
- Vers fruitsalade
- Keuze uit: hazelnoot, chocolade en pistache-ijs
Lunch buffetten
Optie 1
- Keuze uit lente-uiensoep en tomatensoep met mascarpone en pesto
- Diversen luxe broodjes zoals pistolet, ciabatta en triangel
- Gerookte zalm, roompaté, boerenham, jonge en oude kaas, gegarneerd met sla, tomaat en komkommer
- Groene salade met gegrilde groentes, geitenkaas en verse pesto
- Melk, karnemelk, koffie, thee en jus d’orange
Optie 2
- Keuze uit lente-uiensoep en tomatensoep met mascarpone en pesto
- Diversen luxe broodjes zoals croissantjes, pistolet, ciabatta en meergranen bol
- Gerookte zalm, carpaccio, fricandeau, jonge en oude kaas, gegarneerd met sla, tomaat en komkommer
- Caesarsalade met gerookte kip en gekookte eitjes
- Melk, karnemelk, koffie, thee en jus d’orange
Fingerfood hapjes
Optie 1
- Mini saucijzenbroodjes uit de oven
- Spiesje met Leidsche kaas en druiven
- Tomaatje gevuld met eiersalade
- Kipdrumstick met chilisaus
- Wrap gevuld met gerookte ham, roomkaas en rucola
Optie 2
- Hartig taartje met ham en prei
- Gegratineerde tomaatjes gevuld met verse kruiden en knoflook
- Mini soepje (heldere kip, groenten, mosterd of tomaat) met een kaasbroodje
- Bruschetta met tomaat en basilicum
- Wrap gevuld met gerookte zalm, roomkaas, rucola en dille
- Spiesje met kippenborstfilet en ananas
Optie 3
- Mini Hollandse garnalencocktail met whiskey-saus
- Mini broodje hamburger met saus en rucola
- Gehaktballetjes met satésaus
- Luxe toastjes belegd met: brie, walnoot, honing-mosterd dressing. Gerookte paling. Hollandse garnalen met whiskey-saus. Rundercarpaccio met truffel-mayonaise en Parmezaan
- Gemarineerde kipdrumstick uit de oven
- 3 Gamba’s op een spiesje, gemarineerd in knoflook
- Rundercarpaccio op een broodje met rucola, Parmezaan en pitjes