Arrangementen

Om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen hebben wij een aantal arrangementen voor u op een rijtje gezet om te laten zien wat er allemaal mogelijk is bij Brasserie de Kromme Does!

Dit zijn enkel voorbeelden hoe u uw ochtend, middag of avond zou kunnen indelen, er zijn altijd mogelijkheden om arrangementen aan te passen, producten weg te laten of aan toe te voegen.

Heeft u misschien op- of aanmerkingen dan horen wij die altijd graag!

Drank arrangement


Optie 1


Voor een viering van 4,5 uur zit er bier, frisdrank, wijn, binnenlands gedestilleerde dranken, koffie en thee in het pakket, ook gemixte borrelsnacks en pinda’s op tafel.


Optie 2


Voor een viering van 4,5 uur zit er bier, frisdrank, wijn, binnen- en buitenlands gedestilleerde dranken, koffie en thee in dit pakket, ook gemixte borrelsnacks en luxe hapjes zoals paling, brie, gerookte zalm en carpaccio op toast en pinda’s op tafel.


Buffetten


Boerenbuffet


  • Beenham met honing-mosterdsaus
  • Gemarineerde kippendijfilet-spiesjes
  • Gehaktballetjes in satésaus
  • Roseval krieltjes of friet
  • Rijkgevulde rundvleessalade en aardappelsalade
  • Versgebakken stokbrood met kruidenboter

American buffet


  • Gegrilde spareribs met knoflooksaus
  • Spicy Chickenwings
  • Broodje hamburger met BBQ-saus, mayonaise en ketchup
  • Nacho’s met guacamole, kidneybeans, jalapeños, rode ui en kaas uit de oven
  • Onionrings
  • Aardappel wedges
  • Coleslaw
  • Versgebakken stokbrood met kruidenboter

Saté buffet


  • Varkenshaas saté spies met satésaus
  • Kroepoek, atjar, gebakken uitjes
  • Rauwkost salade
  • Vlaamse friet met mayonaise
  • Versgebakken stokbrood met kruidenboter, aioli en kaasdip
  • Rijkgevulde huzarensalade en zalmsalade

Buffet voorgerechten


Optie 1


  • Versgebakken stokbrood met kruidenboter, aioli en kaasdip
  • Rundercarpaccio met truffel-mayonaise, rucola en zonnebloempitten
  • Gepocheerde Noorse zalm, gekruid met dille en zeezout
  • Keuze uit: lente-uiensoep of tomatensoep met mascarpone en pesto

Optie 2


  • Versgebakken stokbrood met kruidenboter, aioli en kaasdip
  • Ghalia-meloen met parmaham
  • Mini Hollandse garnalencocktail met whiskeysaus
  • Salade Nicoise met tonijn, gekookt eitje, haricots verts en krieltjes
  • Rundercarpaccio met truffel-mayonaise, rucola en zonnebloempitten

Optie 3


  • Versgebakken stokbrood met kruidenboter, aioli en kaasdip
  • Quiche Lorraine met ham en prei
  • Picanha van de BBQ met pesto spaghetti
  • Visplateau met gerookte paling, pepermakreel en gerookte zalm
  • Rundercarpaccio met truffel-mayonaise, rucola en zonnebloempitten

Buffet hoofdgerechten


Optie 1


  • Kipfilet in champignon-roomsaus
  • Groene salade gevuld met mozzarella, tomaat en zonnebloempitten
  • Tongfilet met botersaus
  • Varkenshaas saté met satésaus, kroepoek, atjar en gebakken uitjes

Optie 2


  • Gegrilde spareribs met romige knoflooksaus
  • Gebakken Noorse zalm met citroen-dillesaus
  • Langzaam gegaarde rundersucade met ouderwetse jus
  • Pulled-pork met honing-whiskeysaus
  • Koude pastasalade met gerookte kip, groene pesto Parmezaanse kaas
  • Aardappel wedges en Vlaamse friet met mayonaise

Opties 3


  • Gebakken kalfshaas met bospaddenstoelen
  • Spies van op de BBQ gegrilde gamba’s
  • Op de BBQ gegrilde runderribeye met kruidenboter
  • Artisjok gevuld met feta, spinazie en walnoten
  • Rijkgevulde vissalade en caesarsalade
  • Aardappelgratin en geroosterde Roseval aardappeltjes

Buffet nagerechten


Optie 1


Een coupe met vanille-roomijs, chocoladesaus en een slagroomsoesje uitgeserveerd uit de keuken.


Optie 2


  • Luchtige chocolademousse
  • Cassata gevuld met chocolade en roomijs
  • Vers fruitsalade
  • Cheesecake

Optie 3


  • Chocoladesoesjes gevuld met praliné
  • Crème brulee
  • Vers fruitsalade
  • Keuze uit: hazelnoot, chocolade en pistache-ijs

Lunch buffetten


Optie 1


  • Keuze uit lente-uiensoep en tomatensoep met mascarpone en pesto
  • Diversen luxe broodjes zoals pistolet, ciabatta en triangel
  • Gerookte zalm, roompaté, boerenham, jonge en oude kaas, gegarneerd met sla, tomaat en komkommer
  • Groene salade met gegrilde groentes, geitenkaas en verse pesto
  • Melk, karnemelk, koffie, thee en jus d’orange

Optie 2


  • Keuze uit lente-uiensoep en tomatensoep met mascarpone en pesto
  • Diversen luxe broodjes zoals croissantjes, pistolet, ciabatta en meergranen bol
  • Gerookte zalm, carpaccio, fricandeau, jonge en oude kaas, gegarneerd met sla, tomaat en komkommer
  • Caesarsalade met gerookte kip en gekookte eitjes
  • Melk, karnemelk, koffie, thee en jus d’orange

Fingerfood hapjes


Optie 1


  • Mini saucijzenbroodjes uit de oven
  • Spiesje met Leidsche kaas en druiven
  • Tomaatje gevuld met eiersalade
  • Kipdrumstick met chilisaus
  • Wrap gevuld met gerookte ham, roomkaas en rucola

Optie 2


  • Hartig taartje met ham en prei
  • Gegratineerde tomaatjes gevuld met verse kruiden en knoflook
  • Mini soepje (heldere kip, groenten, mosterd of tomaat) met een kaasbroodje
  • Bruschetta met tomaat en basilicum
  • Wrap gevuld met gerookte zalm, roomkaas, rucola en dille
  • Spiesje met kippenborstfilet en ananas

Optie 3


  • Mini Hollandse garnalencocktail met whiskey-saus
  • Mini broodje hamburger met saus en rucola
  • Gehaktballetjes met satésaus
  • Luxe toastjes belegd met: brie, walnoot, honing-mosterd dressing. Gerookte paling. Hollandse garnalen met whiskey-saus. Rundercarpaccio met truffel-mayonaise en Parmezaan
  • Gemarineerde kipdrumstick uit de oven
  • 3 Gamba’s op een spiesje, gemarineerd in knoflook
  • Rundercarpaccio op een broodje met rucola, Parmezaan en pitjes